Hilda Meijer

Het herstellen van verstoorde relaties kan een diepgaand effect hebben op het hele gezin en voorkomen dat problemen doorwerken in volgende generaties.


Hilda Meijer
GZ psycholoog;
Hoofd Verblijf

BIG nr. 19065100025

Mijn naam is Hilda Meijer. Ik ben als GZ-psycholoog en Hoofd Verblijf werkzaam bij Wolfert in Context. Ik ondersteun de gezinsprofessionals in het team inhoudelijk, maar ben ook zelf actief als behandelaar van kinderen en/of hun ouders, bijvoorbeeld door middel van EMDR of kortdurende cognitieve gedragstherapie.

Wat me aanspreekt in de Contextuele Therapie, is dat de aandacht niet alleen is gericht op problemen van het individu, maar op de mens in samenhang met zijn (gezins)relaties. Het herstellen van verstoorde relaties kan een diepgaand effect hebben op het hele gezin en voorkomen dat problemen doorwerken in volgende generaties. Wolfert in Context staat voor die missie en daar wil ik graag aan meewerken.

In het verleden ben ik als gedragswetenschapper werkzaam geweest bij gebiedsteam Waadhoeke, de Raad voor de Kinderbescherming en bij de GGZ-Jeugd (Kinnik).

Wolfert in Context